El president Quim Torra es dona un bany de masses a les Fires de Maig

0
1634
Torra, saludant el diputat Eduard Pujol.

El flamant president de la Generalitat, Quim Torra, va visitar diumenge a la tarda les Fires de Maig de Vilafranca, en la seva segona visita institucional en el càrrec, després d’anar dissabte a Girona. Torra es va donar un bany de masses a les Fires, amb una alta presència de càrrecs polítics de la comarca, especialment del PDeCAT i també d’ERC, però també hi van voler ser representants d’algunes entitats, com les colles castelleres locals, i es va fer la foto així mateix amb els administradors de la festa major.

Torra va dir que “no em puc imaginar que el govern espanyol incompleixi la llei, esperem que demà es publiqui no només el decret d’àmbits i d’estructura del govern sinó també el de nomenament” perquè “és president qui té la facultat de nomenar consellers”. Per ara, el govern espanyol no li ha fet cas ja que no ha publicat al DOGC els noms dels consellers.

Torra també va demanar que “el diàleg sigui la paraula que presideixi aquests mesos, que la política dialogui amb la política, demano que deixi el govern espanyol de judicialitzar la política”· Finalment, el president va manifestar el desig que “dimecres, mb la presa de possessió de consellers, s’aixequi el 155”.

FER UN COMENTARI