El primer equip del Club Patí Calafell, la tripulació femenina del Bot Salvavides i el pilot Àlex Toledo, pregoners de les festes majors

0
132
Foto: Ajuntament de Calafell.

Les festes majors de Calafell ja tenen pregoners. El primer equip del Club Patí Calafell, guanyador de la WS Europe CUP d’hoquei, serà l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major de la Santa Creu, mentre que el pilot Àlex Toledo serà el pregoner de la Festa Major de Sant Miquel, a Segur. La primera tripulació femenina del Bot Salvavides, en canvi, serà la protagonista del pregó de la Festa Major de Sant Pere, a la platja de Calafell.

Segons l’alcalde, Ramon Ferré, aquest any s’han reconegut fites esportives “històriques”, com el títol europeu en el cas de l’hoquei, i el debut al mundial de motociclisme en el cas de Toledo. “Però també hem viscut un dia històric, quan per primera vegada una tripulació femenina va sortir a la mar amb el Bot Salvavides”, afegeix Ferré. Tot això, emmarcat en unes festes majors que recuperen la normalitat després de dos anys de pandèmia. “Aquest any volem oferir un programa festiu molt ample per recuperar tot allò que no hem pogut viure a causa de la Covid-19”, subratllen des de l’Ajuntament de Calafell.

El pregó de la Festa Major de Sant Pere tindrà lloc el dimarts 28 de juny, a quarts d’onze de la nit, a la plaça del Manila, a tocar de la Confraria de Pescadors; el de la Festa Major de la Santa Creu serà el divendres 15 de juliol, també a quarts d’onze, a la plaça de Catalunya; i el pregó de les festes de Segur està previst el pròxim 23 de setembre, a quarts d’onze, al Port.

FER UN COMENTARI