El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès estan buscant microempreses que vulguin millorar el seu negoci a través del programa Comerç 21. Aquest projecte està impulsat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i PIMEComerç i està adreçat a comerços, empreses de serveis i parades de mercat de menys de 10 treballadors. Les sol·licituds per participar-hi estan obertes fins al dia 7 de juny.

L’objectiu d’aquest programa és definir i implementar noves estratègies per donar a cada negoci, de forma individual, l’impuls que necessita. Els organitzadors donaran suport a cada empresa, segons les seves necessitats, per millorar àrees fonamentals com la redefinició del model de negoci, la comercialització i el màrqueting, la digitalització, l’equip humà i la seva professionalització i la gestió.

D’entre totes les empreses que es presentin se’n seleccionaran 50 que passaran a la segona fase de diagnosi. En aquesta fase es definiran els seus objectius, les accions de futur, s’impartiran 6 hores d’assessorament individualitzat i s’organitzaran sessions col·lectives sobre temàtiques genèriques que siguin útils per a tots els negocis participants.

En la tercera fase, es farà un acompanyament individualitzat de 8 hores per implementar les actuacions necessàries previstes a la fase anterior per materialitzar els objectius de cada empresa. A més, 6 mesos després d’haver finalitzat la participació en el projecte, les empreses rebran 2 hores d’assessorament individualitzat; i aquest assessorament es repetirà 6 mesos més tard.

Les petites empreses que vulguin participar al projecte Comerç21 han d’omplir el formulari de sol·licitud que hi ha al web www.comerç21.cat. La participació té un cost de 100 € per a cada empresa.

FER UN COMENTARI