El PSC de Vilafranca vol duplicar la inversió als barris

0
578

Francisco Romero ha anunciat les primeres mesures amb les quals es posarà a treballar en el cas que sigui escollit alcalde. Els socialistes s’han proposat duplicar la inversió als barris i per aconseguir-ho proposen treballar en un Pla Integral de Manteniment per Barris que inclogui també l’àmbit social. “Serà un model semblant a la Llei de Barris; pensem en l’urbanisme però també en la realitat social i econòmica de cada barri. Volem fer microcirurgia”, va explicar l’actual regidor de Servei a les Persones, Miquel Zaballa. Romero va anunciar que el seu programa electoral no contempla la construcció de grans equipaments “perquè el que volem és destinar molts recursos a la intervenció integral barri a barri”.

Durant les primeres setmanes de govern el PSC vol posar-se en contacte amb les diferents entitats de Vilafranca “que sovint arriben on l’Ajuntament no ho fa i que durant la crisi han patit i han hagut d’aparcar molts projectes. És hora de reunir-se ràpidament amb elles i de poder recuperar aquests projectes”, anunciava Romero.

La tercera prioritat dels socialistes en cas d’arribar a l’alcaldia serà posar-se en contacte amb Adif per reclamar la parada de trens regionals. En aquest sentit, el cap de llista apuntava que caldria “aprofitar” la bona relació que els socialistes vilafranquins tenen amb Meritxell Batet, actual presidenta del Congrés dels Diputats.

Finalment, el PSC anuncia la seva intenció de començar a treballar des del primer dia a impulsar polítiques mediambientals en tots els àmbits municipals.

FER UN COMENTARI