El Retorn dels Indians, de Ribes, s’acosta a les 20.000 visites

0
604

La tercera edició del Retorn dels Indians i 14è Agromercat celebrats el primer cap de setmana de maig a Ribes van batre el seu rècord d’assistència de públic. Es calcula que hi van acudir més de 18.000 persones, segons el nou sistema de comptador de persones basat en el rastreig de senyals wifi dels terminals mòbils. Una xifra que no contempla ni les persones que no porten mòbil ni les que el tenen apagat, de manera que la xifra real es podria acostar als 20.000.

Pel que fa a les rutes teatralitzades, que aquesta any van incorporar com a novetat més actors i audio-guies, van ser seguides per 300 persones i es constata és una de les activitats que més interès desperta, ja que es van esgotar les places disponibles.

En general, l’ambientació de carrers, la presència de persones amb motius indians i la participació en les activitats, tallers i espectacles van anar en augment. Quant al concurs d’instagramers, el va guanyar un retrat de David Lecha de dues noies disfressades d’època, anomenada “Indians – Les noies”, en obtenir 183 vots.

FER UN COMENTARI