El Retorn dels Indians, de Ribes, s’avança a primers de maig

0
1327

La tercera edició del Retorn del Indians i 14è Agromercat de Sant Pere de Ribes se celebrarà el primer cap de setmana del mes de maig, del 3 al 5, gairebé un mes i mig abans que l’any passat. El motiu d’aquest avançament, segons fonts municipals, és evitar la coincidència amb d’altres activitats i celebracions al municipi.

El Retorn del Indians és una fira amb un ampli ventall d’activitats relacionades amb l’època dels indians o americanos, de final del segle XIX i principi del XX, amb la finalitat de donar a conèixer el seu llegat. De moment, se n’ha fet públic el cartell, que és una composició gràfica ambientada a la plaça de la Font i inspirada en el comerç de l’època, i un vídeo promocional penjat al Youtube.

Música d’època

La programació inclourà rutes teatralitzades, actuacions musicals, balls, tallers, animació, mostra d’oficis i botigues i artesans a la plaça Marcer, entre altres. També s’editarà una nova placa de cava per a col·leccionistes i hi haurà un concurs d’instagramers. El tret de sortida el donarà amb el concert de presentació del CD Músiques d’anada i tornada, d’Esteve Molero i Vela Llatina, el 2 de maig al Centre Parroquial.

FER UN COMENTARI