El Rotary Club de Vilafranca lliura 27.100 euros a la Creu Roja Alt Penedès

0
839

El Rotary Club de Vilafranca ha lliurat aquesta setmana un xec per valor de 27.100 euros a la Creu Roja de l’Alt Penedès. Es tracta de la quantitat que aquesta entitat va recollir durant la Nit Solidària, celebrada el passat mes de juny i en la qual van assistir 360 comensals.

Amb aquests diners, tal com estava previst, la Creu Roja ha pogut adquirir un nou furgó que en aquests moments s’està equipant i transformant en una nova ambulància per donar servei a tota la comarca. Des del Rotary Club s’agraeix la col·laboració de les diferents entitats esportives i empreses que col·laboren en la Nit Solidària i es ressalta que al llarg de les catorze edicions d’aquesta iniciativa s’han recollit més de 500.000 euros per finalitats solidàries.

Per la seva banda, la Creu Roja ha anunciat que la nova ambulància entrarà en funcionament d’aquí a uns dos mesos i han subratllat que gràcies al projecte finançat pel Rotary Club han pogut tirar endavant una nova iniciativa que els permetrà convertir l’ambulància vella en una unitat mòbil per atendre persones vulnerables dels municipis més allunyats de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf.

FER UN COMENTARI