El sadurninenc Ferran López serà l’entrenador del Noia

0
392
foto: Kilian Càtedra.

Ferran López tornarà a ser l’entrenador del primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet. A més, també es convertirà en el nou director esportiu amb la voluntat, així, de continuar apostant per l’ADN Noia que, en les darreres dècades ha permès al conjunt negre-i-vermell situar-se a l’elit de l’hoquei. Ha fitxat per una temporada, amb intenció de renovar d’any en any, com en la seva primera etapa al club.

Com a entrenadors adjunts, López comptarà amb l’entrenador del Nacional Catalana, David Carrasco, i amb la incorporació de Carles Piernas. Èdgar Mata continuarà com a delegat de l’equip; Marc Pi, com a preparador físic; Carles Camps, com a fisioterapeuta; Guillem Codina, com mecànic; i, Marc Vallverdú, com a auxiliar.

Aquesta serà la segona etapa de Ferran López com a entrenador del primer equip del Noia, després que fa cinc anys hi tanqués una etapa brillant de vuit temporades en què va guanyar la Copa del Rei d’Igualada (2008), la Copa de la CERS i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014). Com a entrenador, López també va aconseguir el subcampionat de Vilanova (2012) i dues supercopes d’Espanya; a més de classificar-se quatre vegades entre els millors equips d’Europa.

En els darrers anys ha entrenat quatre temporades l’Igualada HC i aquesta última ha portat CP Calafell Tot l’Any a classificar-se per primera vegada per la Copa del Rei i també ha aconseguit plaça europea per la WSE Cup.

En la roda de premsa de presentació, López ha dit que en aquesta nova etapa tenia unes “aspiracions gegants” i ser “el màxim de competitius”. Ara que ha estat cinc anys en banquetes no sadurninenques, el nou míster pot afirmar que “el Noia es veu molt més gran des de fora que des de dins, el Noia imposa, i això és el primer que vaig descobrir” en marxar fa cinc anys.

Quant a l’equip que es veurà a partir del setembre, i que López ja dirigirà des de la banqueta per disputar la Copa del Rei, ha assegurat que serà “força similar al de Pere Varias, amb matisos”. Serà un equip que “correrà molt, que sortirà al contraatac, molt molt ràpid, versàtil, amb jugadors desequilibrants i caldrà polir situacions a nivell defensiu”.

FER UN COMENTARI