El sisè Vida Festival ja té més de 30 confirmacions

0
744
Concert del 2018 (foto: Luis Pérez Contreras).

L’organització del Vida va presentar la setmana passada a Barcelona el festival de 2019, que tindrà lloc del 4 al 6 de juliol a Vilanova, als jardins de la Masia d’en Cabanyes amb diversos escenaris. Una sisena edició que arriba després d’haver-se consolidat ja com un dels referents musicals de l’estiu i que comptarà amb la presència d’artistes nacionals i internacionals de gran renom.

Amb les més de 30 confirmacions, el cartell del Vida 2019 està conformat per Madness, Beirut, Hot Chip, José González, Sharon Van Etten, The Charlatans, Sleaford Mods, Fat White Family, Kevin Morby, Temples, Superchunk, Polo & Pan, Gus Dapperton, Nacho Vegas, Meute, El Mató a un Policía Motorizado, Julia Jacklin, Marlon Williams, Dididirri, Westerman, Carolina Durante, Stella Donnelly, Molly Burch, El Petit de Cal Eril, Cala Vento, Pau Vallvé, Alondra Bentley, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Invisible Harvey, Aries, Kids From Mars, Espaldamaceta, Hidrogenesse, Fontaines D.C., Joan Colomo, Mavica, Yawners, Egosex, Carla, Honolulu, Ferran Palau, Miqui Puig & ACP, Cariño, Soledad Vélez, Bronquio, Fino Oyonarte, Quentin Gas & Los Zíngaros, O.R.T.I.G.A, Lava Fizz, Nyandú.

El cartell d’enguany quedarà complert amb la programació d’electrònica dins el marc del Vida Club, que s’anunciarà al març. Després d’haver-se estrenat al 2017, enguany es voldrà donar major protagonisme al Vida Club, conegut per ser l’espai dedicat exclusivament a la música de ball. L’únic que s’ha avançat és que comptarà amb artistes nacionals i internacionals.

FER UN COMENTARI