El Rotary Club de Vilafranca del Penedès ha anunciat que l’entitat beneficiària de la 14a Nit Solidària serà la Creu Roja de l’Alt Penedès. El sopar-espectacle que se celebrarà el proper 7 de juny a Vilafranca, servirà per adquirir una ambulància de suport vital bàsic per a aquesta entitat amb més de 100 anys d’història de servei a la comarca. Tant el president del Rotary Club, David Amorós, com la presidenta de la Creu Roja de l’Alt Penedès, Àngels Matas, han destacat l’important tasca que una entitat com la Creu Roja fa a la societat.

El programa de Serveis Preventius de la Creu Roja de l’Alt Penedès és el projecte més antic que desenvolupen a la comarca i és justament dins d’aquesta àrea on s’inclou l’ambulància de suport vital bàsic. Actualment la Creu Roja en disposa d’una però la seva llicència finalitza enguany i cal adquirir un vehicle nou. Segons ha explicat Matas, el cost d’una de nova és de 54.000€.

Serà la catorzena vegada que el Rotary Club de Vilafranca organitza la Nit Solidària; en les edicions anteriors, l’entitat ha aconseguit recaptar més de 500.000 euros.

FER UN COMENTARI