El Teatre Casal acull aquest octubre la 4a Escena Penedès

0
424
Com cada any, el cartell ha estat elaborat pel fotògraf Toni Galitó. // LA FURA

El Teatre del Casal Societat La Principal acollirà, del 8 al 12 d’octubre, la quarta edició de l’Escena Penedès, jornades teatrals que impulsa el Grup de Teatre Amateur de l’Alt Penedès per donar a conèixer els grups de teatre del territori i oferir una programació per tots els públics.

En aquesta edició hi participaran cinc grups amateurs, que oferiran espectacles al voltant de l’eslògan i línia argumental del festival d’enguany: “Desconfiança, por i traïció”. Així, el primer espectacle serà La deessa de les pells de David Ives a càrrec de la companyia MaGreT, i es farà el divendres dia 8 a les 20.30h. L’endemà Les Escoles Gelida Teatre representaran la peça de producció pròpia Finestres indiscretes, i el diumenge 10, a les 11.30h del matí, L’Escorça Teatre de Sant Joan de Mediona representarà l’obra de creació pròpia El gran circ Leone. Tancaran el festival l’obra d’Eduardo de Filippo Nadal a cals Cupiello, que representarà La Torre de les Gunyoles el dilluns 11, i A la meta de Thomas Bernhard, a càrrec del Taller d’Assaig Teatre de Vilafranca el dimarts 12 a les 18.30h.

Cada espectacle anirà acompanyat d’un maridatge amb escumosos de cellers del territori i una conversa amb els actors i actrius. A més, el dissabte 9 l’Escena Penedès oferirà una masterclass amb l’actor Manel Barceló, i el primer dia del festival, abans de la primera representació, es donaran a conèixer els guanyadors de la setena edició del Premi Rosa Florido de creació teatral, de manera que els premis aniran recuperant la seva normalitat i calendarització.

El festival Escena Penedès donarà el tret de sortida de la nova temporada teatral de la GATAP, que enguany presenta la seva 39a Roda de teatre. Les representacions de l’Escena Penedès tindran una capacitat per 200 persones, i les entrades es podran adquirir properament a través de la pàgina web teatrecasal.com.

FER UN COMENTARI