Vilafranca participarà en la tercera edició del Projecte Panoràmic, una macroenquesta que es realitza a les entitats d’arreu del territori català amb la voluntat de conèixer la realitat i les necessitats del teixit associatiu per a poder ajustar les polítiques públiques de suport en aquest àmbit.

L’enquesta, impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona i gestionada, és el primer any que obre la possibilitat d’estudiar l’associacionisme a nivell municipL. I Vilafranca, que compta amb un ric teixit associatiu (un total de 488 entitats registrades), hi ha volgut participar juntament amb altres localitats com Sabadell i Cornellà.

La primera fase del projecte s’iniciarà la darrera setmana de setembre. Les entitats vilafranquines rebran un correu amb l’enllaç de l’enquesta online, on es recolliran dades com l’any de constitució, el nombre de persones que en formen part, les activitats organitzades i el finançament, així com informació dels seus reptes i necessitats. El qüestionari es podrà respondre fins al 10 de novembre.

Les dades recollides, que es podran consultar durant el segon semestre del 2017, donaran l’oportunitat de tenir un estudi únic sobre el teixit associatiu vilafranquí, així com la comparativa amb d’altres municipis de Catalunya.

FER UN COMENTARI