El Temporada 20/21 del Vendrell es tancarà amb quatre concerts i quatre obres de teatre

0
464

El Temporada ja té programació per tancar un curs 2020/21 en què els alts i baixos de les restriccions han fet suspendre o ajornar actuacions. Després d’un parell de mesos en què s’han esgotat les entrades a la majoria d’espectacles que hi ha hagut, s’han donat a conèixer els dels mesos d’abril i maig, que són quatre concerts i quatre obres teatrals a l’auditori Pau Casals i al TÀG del Vendrell.

El primer d’ells és a càrrec del l’humorista Quim Masferrer, amb l’espectacle “Bona gent” (10 d’abril), programat al 2020 i que el confinament va obligar a ajornar. L’orquestra Camerata XXI oferirà “Un concert de pel·lícula” el 17 d’abril i l’endemà les nenes i els nens podran riure, ballar i cantar amb l’espectacle familiar “Jo vaig amb mi”, basat en el llibre de Raquel Díaz Reguera. Encara a l’abril, per Sant Jordi el grup vendrellenc de rock Guardafuegos presentarà el seu nou disc, “Lo que tenga que ser”, en un concert en què comptarà amb diversos músics convidats i el 24 d’abril la cantant, trompetista, saxofonista i compositora Andrea Motis presentara l’espectacle “A Swingin’ Story”, juntament amb el seu quintet i amb el cantant Randy Greer.

Ja al maig, el 8 de maig es podrà veure la comèdia romàntica “Smiley, després de l’amor”; el 15, concert amb Koko-Jean & The Tonics, que torna als escenaris amb l’EP “Hairwhip”; i la cloenda serà el dia 22 amb l’actor Ramon Madaula, acompanyat de Jaume Madaula i Estel Solé, en la comèdia familiar, “Els Brugarol”, amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent.

FER UN COMENTARI