El Temporada del Vendrelll es reprèn amb 8 espectacles entre febrer i març

0
385
Búhos.

La programació del Temporada torna aquest febrer amb una programació de dos mesos (febrer i el març), a l’espera de l’evolució de la pandèmia per poder anunciar si hi haurà programació als mesos d’abril i maig. Per aquests dos primers mesos d’any hi ha programats vuit espectacles al Vendrell, a més de la projecció d’un documental per part dels Amics de l’Orgue.

El primer concert serà el que oferiran aquest dissabte el grup baixpenedesenc Búhos, que estrena la gira “Teràpia col·lectiva”. Un concert ajornat el 16 de gener per la pandèmia. També al Teatre Àngel Guimerà el dia 20 la Sala Flyhard escenificarà “Lo nuestro”, opera prima d’Eu Manzanares. I encara al mes de febrer, en aquest cas el dia 27, l’Auditori Pau Casals estrenarà el 2021 amb l’actuació de Northern Cellos, l’únic quartet de violoncels elèctric del país i un dels pocs d’Europa, que interpretaran temes de rock, pop, dance i metal.

Pemi Rovirosa.

El jazz també farà acte de presència a l’Auditori el 6 de març, amb Juan Gómez “Chicuelo”, un dels millors guitarristes flamencs, i el pianista Marco Mezquida, que presentaran “No hay dos sin tres”. El seguiran el show “Jaleiu!” del vilanoví Guillem Albà & La Marabunta (13 de març), i la presentació del primer treball en solitari del vendrellenc Pemi Rovirosa (20 de març), acompanyat de la banda Els Invictes.

La música per a infants tindrà el seu dia el diumenge 21 de març, a l’Auditori de Sant Salvador, amb l’actuació de Landry el Rumbero. I tancarà el bimestre (27 de març) l’obra de teatre “Els gossos”, al Teatre Guimerà, produïda per la Sala Trono, amb Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez.

Guillem Albà.

A més a més, els Amics de l’Orgue del Vendrell projectarà el divendres 19 de març al vespre, a través de TV El Vendrell, el documental “L’orgue, la joia del Vendrell. Des de l’inici fins a la visura”.

FER UN COMENTARI