El Temps de Vi va servir 45.000 degustacions

0
560

La fira Temps de Vi de Vilanova va servir durant la seva vuitena edició, celebrada el passat cap de setmana, més de 45.000 degustacions i va vendre prop de 7.000 copes. Aquestes són les xifres d’una fira que es mostra plenament consolidada i que prova també l’interès que desperta aquest format de degustacions i de tastos, acompanyats de música en directe.

L’afluència de públic a la quarantena d’actes programats va ser contínua, i en molts d’ells es va haver de penjar el cartell de complet fins i tot els dies previs, amb la preinscripció. Pel que fa als tastos guiats, l’ocupació va ser del 95%, i els tastos en vaixell, un any més, han estat una de les activitats més demanades pel públic d’aquesta fira que mira al mar.

Una de les activitats més demandades, i que era novetat, va ser l’Escape Room dedicada al món vinícola al Museu Romàntic Can Papiol, plena en totes les sessions programades. També va destacar la presència de públic que va superar les expectatives al Petit Temps de Vi, amb vins dels cellers de la fira maridats amb productes de la llotja de pescadors.

Un cop tancat el Temps de Vi 2019,  l’organització ja ha anunciat les dates de Temps de Vi 2020. Serà de nou el segon cap de setmana de juny, del 12 al 14.

FER UN COMENTARI