El Tingladu celebrarà una nova edició el proper mes de juliol

0
341
Foto: El Tingladu

L’associació Can Pistraus ha confirmat a través de les xarxes socials que aquest any sí que prepara una nova edició d’El Tingladu, el festival de música que organitza des de fa tretze anys a Vilanova i la Geltrú. Els organitzadors han publicat una imatge a través dels perfils del festival a les xarxes socials anunciant la celebració de l’esdeveniment del 22 al 25 de juliol sota el lema ‘La cultura és perillosa’. També han informat que la propera edició deixarà el parc de l’1 d’octubre per traslladar-se a la zona esportiva. La passada edició del Tingladu es va haver de suspendre a causa de la pandèmia del coronavirus.

De moment, no han donat més detalls ni dels artistes que hi actuaràn ni de com serà el format d’aquesta edició, que s’haurà d’adaptar a les mesures sanitàries.

El Tingladu és una iniciativa de festival autogestionat i sense ànim de lucre, impulsat per voluntàries i membres que hi treballen de manera desinteressada, i que durant més de deu anys ha estat aportant una programació musical gratuïta i de qualitat a Vilanova i la Geltrú, amb grups reconeguts a escala local, nacional i internacional. Txarango, Zoo, Oques Grasses, Albert Pla, Mala Rodríguez o Manel han estat alguns dels grups que han actuat al festival vilanoví.

FER UN COMENTARI