El torneig L’Enxaneta, amb dos terços dels equips i la mirada posada a la 40ª edició

0
190
Pere Catasús i Manel Souto, president i vocal del CP Sant Ramon.

Torna el Torneig d’hoquei base L’Enxaneta, que organitza el Club Patí Sant Ramon. Després del parèntesi obligat de l’any passat, aquest any es pot tornar a fer, adaptat a la situació actual de la pandèmia. Entre les novetats d’aquesta 39ª edició hi ha la reducció del nombre d’equips en relació al que és habitual, l’adaptació del sistema de competició al nombre d’equips participants (triangulars,final a 4, etc.), la reducció d’interaccions entre membres de diferents categories, l’absència de seleccions i les desinfeccions del pavelló entre partit i partit. No obstant això, el president del club, Pere Catasús, ha manifestat que “podem assegurar que hi haurà un molt bon torneig d’hoquei aquell cap de setmana”.

La competició tindrà lloc del 18 al 20 de juny al pavelló d’hoquei de Vilafranca, amb 35 partits en tres dies (l’habitual eren una cinquantena) i un terç menys d’equips. Tots els equips presents estan entre els quinze millors de Catalunya de la seva categoria. Manel Souto, vocal de la secció d’hoquei, ha dit que era important fer el torneig pensant ja en la 40ª edició, la de l’any que ve, en què el Patí Sant Ramon preveu organitzar un torneig especial.

Els equips participants per categories són, a banda de l’amfitrió CP Sant Ramon a totes les categories, en escola, CP Ribes, CE Torrelavit, CP Vilafranca i CE Vendrell; en prebenjamí bronze, Ribes CP i CH Les Franqueses; en prebenjamí, CP Cubelles i PHC Sant Cugat; en benjamí, Igualada HC, CP Voltregà, i CP Monjos; en aleví, CP Sitges i UE Horta; en infantil, CE Noia i HC Alpicat; i en juvenil PHC Sant Cugat i HC Cerdanyola.

El públic podrà entrar al pavelló (amb limitació d’aforament) i els trofeus es lliuraran en acabar el darrer partit de cada categoria, i no tots al final, per evitar aglomeracions. El dissabte, la competició es clourà amb un partit d’exhibició sènior entre del CP Sant Ramon i una selecció d’exjugadors del club.

FER UN COMENTARI