El valor de “Els petits moments”, al nou calendari de Mas Albornà

0
757
Enguany les fotografies i disseny van a càrrec d'Alexis Masdeu i Mercè M. Tarrés. // MAS ALBORNÀ

La Fundació Mas Albornà presentarà demà el seu catorzè calendari social, que enguany es titula “Els petits moments”. Des de la fundació penedesenca de salut mental cada any s’elabora un calendari per donar a conèixer la tasca de Mas Albornà, que es duu a terme a partir de col·laboracions desinteressades i generalment compta amb la participació de personatges mediàtics i populars del panorama català.

El fotògraf Alexis Masdeu i la dissenyadora Mercè M. Tarrés han estat els encarregats de desenvolupar el calendari pel 2021, que aquesta vegada ha apostat per posar en valor les petites coses que contribueixen a la felicitat (les abraçades, la natura, la companyia, unes bones vistes…). En aquesta línia, els protagonistes d’aquest calendari són només usuaris de la mateixa fundació.

El calendari es distribuirà gratuïtament demà divendres 11 de desembre al setmanari comarcal El 3 de Vuit i també es trobarà als punts propis de Mas Albornà: a Mallart Artesans Xarcuters (La Granada, Sant Quintí de Mediona i La Llacuna) i a les oficines de la Fundació a Vilafranca del Penedès.

FER UN COMENTARI