El Vendrell, a punt per a la nova pogramació cultural del Temporada

0
345
Foto: Ajuntament del Vendrell.

La programació del Temporada torna aquest octubre al Vendrell amb una programació trimestral que inclou un total d’11 espectacles. D’aquesta manera, després del Temporada Estiu, es reprèn l’activitat cultural amb una programació dirigida a públics molt diversos i edats diferents.

La cita més propera serà al Teatre Àngel Guimerà, el dissabte 2 d’octubre, amb un equip d’actors coneguts com Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar, que portaran a escena ‘Alguns dies d’ahir’. Una obra que transmet els moviments socials i polítics viscuts a Catalunya des del 2017: dubtes, preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant als protagonistes tot allò que se succeeix als carrers. Els propers seran els Blaumut, que arribaran a l’Auditori Pau Casals el dissabte 9 d’octubre, presentant el seu darrer treball discogràfic, 0001. Seguidament arriba la setmana de la Fira de Santa Teresa i, com és tradició, la programació inclou el concert amb la gralla com a protagonista, enguany al Teatre Àngel Guimerà. Aupa Strings, Jewish and Gypsy Sounds o el vendrellenc Cor Zóngora són alguns dels protagonistes que també passaran per l’Auditori Pau Casals o el Teatre Àngel Guimèra al llarg d’aquesta tardor.

El públic infantil també forma part habitualment de la programació del Temporada, i en aquesta ocasió, l’espectacle és amb un personatge molt conegut entre els més petits. Una adaptació teatral d’’El Monstre de Colors’, l’obra d’Anna Llenas, amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes. Serà al Teatre Àngel Guimerà el diumenge 7 de novembre, en doble sessió, a les 12h i a les 17.30h. Una posada en escena plena de poesia visual i música que ens ajudarà a connectar amb cada emoció.

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el proper divendres 24 de setembre, a partir de les 10 del matí al web del Temporada. Tanmateix, també es poden comprar de forma presencial a la recepció de l’EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

FER UN COMENTARI