El Vendrell avança l’horari dels actes de la Festa Major per adaptar-se a les restriccions

0
484
Els gegants del Vendrell al seu ball d'honor. // FOTO: MAR ROVIRA-ACN

Els organitzadors de la Festa Major del Vendrell, que ha de començar el pròxim 25 de juliol, s’han vist obligats a reformular els horaris per adaptar-se a les restriccions decretades aquesta setmana pel govern català i assegurar-se d’aquesta manera la seva celebració.

Així doncs, les diferents comissions han decidit avançar l’horari dels actes que començaven més tard de les 11 de la nit. Això afecta principalment al monòleg a càrrec de Toni Moog i a l’actuació de la Banda Petit Comitè del diumenge 25 de juliol, que començarà a les 10 de la nit i no a les 11 com estava previst. També es veu afectat el concert de Suu i Geluc del dilluns 26, que començarà a dos quarts de 10 i el concert del dimarts 27 amb Guardafuegos i El Lado Oscuro, que amb els nous horaris començarà a les 10 de la nit. En canvi, s’ha decidit mantenir en el mateix horari l’encesa del campanar de dilluns 27 a les 12 de la nit i la cantada d’Havaneres del dimecres 29 a les 11 de la nit.

Les úniques actuacions que s’han hagut de cancel·lar són les sessions de discjòqueis que estaven programades pels dies 25, 27 i 28 de juliol, després dels actes nocturns. L’anul·lació s’ha fet per la incompatibilitat d’ajustar els horaris. Tot i això, el regidor de Festes del Vendrell, Christian Soriano, ha explicat que s’està treballant per oferir alguna activitat alternativa per als més joves, que és el públic més afectat per aquesta cancel·lació.

El regidor també ha detallat que tot i que els programes ja estan impresos, aquests portaran un annex on es podran consultar els horaris definitius. A més, ha avisat que si finalment el Vendrell s’inclogués dins dels municipis amb toc de queda nocturn, l’ajuntament comunicaria els nous horaris per facilitar a tothom arribar d’hora al seu domicili.

Cercaviles amb reserva prèvia

Com ja es va avançar fa un mes, la Festa Major del Vendrell tindrà cercaviles, tant de foc com de balls populars. Aquestes cercaviles es faran amb el públic assegut en diferents espais de la ciutat com el Tívoli, el carrer Doctor Robert o la Rambla i s’haurà de resevar entrada per poder entrar al recinte tancat. El regidor ha assegurat que les exhibicions dels balls es faran en punts on es pugui respectar la distància de seguretat i ha dit que encara estan pendents d’una reunió entre les comissions de foc i balls populars per acabar d’ajustar aquests actes a les mesures dictades pel Procicat.

La reserva prèvia de les localitats pels concerts de la Festa Major 2021 comença el dilluns 19 de juliol a partir de les 10 del matí i la reserva d’entrades per a les cercaviles de foc i de balls popular començarà el dia 21.

FER UN COMENTARI