El Vendrell congelarà els impostos per al 2023

0
96
Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell.

L’Ajuntament del Vendrell congelarà els impostos municipals per segon any consecutiu. Ho ha anunciat l’alcalde del Vendrell, Kennet Martínez, com una de les línies mestres del projecte de pressupostos municipals que està ultimant el govern.

Aquesta decisió de congelar els impostos es pren, segons ha apuntat el batlle, per ajudar a les famílies davant la situació d’augment de la inflació, l’augment dels preus de l’electricitat, de la benzina i de la cistella de la compra, entre d’altres. En aquest sentit, per al proper any també es preveu mantenir la reducció de la taxa d’escombraries comercials un 25% i de les terrasses dels bars un 50%, amb l’objectiu d’ajudar al comerç i la restauració local. Martínez ha destacat que “la congelació d’impostos és possible gràcies a la situació financera sanejada de l’Ajuntament”, on l’endeutament s’ha reduït fins el 52%.

Com dèiem, el govern local ja es troba en ple procés d’elaboració dels pressupostos municipals del 2023, que seran els últims de l’actual mandat. L’alcalde ja va esbossar algunes de les línies principals sobre les quals se sustentaran els comptes. En aquest sentit, es preveu continuar amb “la transformació urbana de la ciutat, incorporant nous projectes verds i millorant els serveis municipals”.

FER UN COMENTARI