El vicepresident Puigneró presideix la Nit de l’Empresa de la FEGP

0
327

Els empresaris de la Vegueria es van reunir ahir dijous en la tradicional Nit de l’Empresa que organitza la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) que aquest any va comptar amb la participació del vicepresident del Govern Jordi Puigneró. L’acte va comptar amb més de 420 empresaris del Penedès que a primera hora del vespre van poder seguir una ponència de l’economista Xavier Sala i Martin on ha parlat de les diferències entre la pandèmia actual i la grip espanyola dels anys vint del segle passat.

La nit va servir també per entregar els guardons anuals de la FEGP que reconeixen la tasca i la trajectòria dels empresaris penedesencs. En aquesta edició es va premiar al Grup Can Blai amb el premi empresa de l’any. Els altres premiats van ser: Premi FEGP a la Trajectòria Empresarial a Climorent, Premi FEGP a Capacitat Emprenedora a Tracta‘m bé, Premi FEGP a la Internacionalització a Bombons Cudié, Premi FEGP a l’Empresa Innovadora a Gedia España, Premi FEGP Estratègia de Comunicació a Vallformosa, Premi FEGP a la Sostenibilitat i Medi Ambient a Incís Films, Premi FEGP al Compromís Social a Mas Albornà, Premi Estela Dones d’Empresa 2021 a Sínoca Studio, Premi FEGP Joves d’Empresa 2021 a Squitx! i Premi FEGP a la Nova Creació a Fiona Home Staging.

També es van donar premis per a les empreses que celebraven els 25, 50, 75 i 100 anys. Excepcionalment en aquesta edició es va entregar el premi especial covid al grup COVID Warriors i al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf.

En el seu discurs de cloenda, el vicepresident Puigneró ha fet un repàs del seu dia visitant diferents infraestructures d’actitud innovadora i ha destacat que aquests són els ingredients bàsics per a una economia del segle XXI: “Quan parlem infraestructures parlem d’un país connectat per terra, mar, aire, i fins i tot espai i ciberespai”. Al seu torn la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, va destacar la tornada a la normalitat i ha agraït la participació de tothom, en una nit consolidada i ha animat al sector empresarial a seguir treballant.

FER UN COMENTARI