El Vida tindrà una rèplica al desembre a la Finca Mas Solers, amb vint concerts sorpresa

0
2497
Sala Hispano Suiza, on actuaran els caps de cartell.

Amb el Vida consolidat a la Masia d’en Cabanyes després de cinc edicions, l’organitzadora Sitback Produccions farà enguany una rèplica amb un format i espais diferents. Serà el Secret Vida, un festival nou, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de desembre a la finca Mas Solers, de Sant Pere de Ribes, i que té la singularitat que el públic no sabrà qui actua fins al moment just en què comenci cada concert. Els grups i cantants que hi actuaran (en total vint, la meitat dels quals internacionals) seran marca de la casa de l’estil Vida.

El festival pretén, doncs, jugar amb el factor sorpresa. Un concepte arriscat, innovador a Catalunya, però que l’organització es veu en cor de provar gràcies a la fidelitat del públic que té, sovint àvid de descobrir noves propostes culturals i amb la confiança que els dona la trajectòria del Vida, festival hereu del Faraday.

L’espai triat per fer el festival és l’interior de l’antic Casino de Ribes, que compta amb un aforament de 1.500 persones. Per tant, s’hi esperen 3.000 persones. No es vendran entrades individuals: només abonaments pels dos dies.

Els concerts del Secret Vida es faran entre les 6 de la tarda i les 4 o les 5 de la matinada, tant divendres com dissabte. De tots els espais de Mas Solers, les actuacions del Secret Vida es faran en dues sales i mai se superposaran: la Sala Hispano Suïssa, de 1.216 m2, on actuaran els caps de cartell, i que destaca per tenir una decoració noble i una gran làmpada del segle XIX; i la Sala Grace (783 m2), on actuaran els artistas més prometedors del festival.

L’experiència del Secret Vida quedarà ampliada tant a l’entrada i voltants de la finca (com a espai de benvinguda) com a la sala Les Tines (on s’oferirà servei de restauració).

FER UN COMENTARI