El Vilafranca commemora 25 anys de futbol femení

0
1046

El dimecres 14 es va presentar a la Fassina la nova Junta de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, que està formada per Jaume de Castro, Raimon Escofet, Josep Maria Fenollosa, Joan Travé, Cristina Martí, Antoni Codina i Eva Romero.

A més, aquesta temporada el club celebra els primers 25 anys de futbol femení, i per això s’ha elaborat un logotip commemoratiu, que també es va presentar a l’acte de la Fassina. El logo ha estat creat per Mireia Llosas, jugadora del primer equip, que ha apostat per introduir-hi una franja en diagonal que recorda la primera samarreta de l’entitat.

També es van presentar els actes per aquesta celebració, entre els que està previst una trobada el proper 30 de novembre entre les primeres jugadores que van donar inici al futbol femení federat a la ciutat i les noies més petites del club, i una altre entre totes les jugadores i ex jugadores d’aquests 25 anys.

L’acte principal serà el torneig de futbol 7 en categories aleví i infantil que es disputarà a final de temporada i el sopar final de cloenda.

Així mateix, a l’acte també es van presentar les noves samarretes de competició per aquesta temporada patrocinades per Merca-Eleva, Joan Cortiada, Càrniques Masó, Canon Business Center Barcelona Occidental i Construccions Travè.

FER UN COMENTARI