El vilafranquí Anass Ahmidouch es proclama campió del món de kick boxing

0
1041

El jove vilafranquí Anass Ahmidouch va fer-se, dissabte passat, amb el cinturó que l’acredita com a millor lluitador de kick boxing del món en la categoria de -65. “La Nuit des Champions”, és a dir, el combat final va tenir lloc a Marsella i Ahmidouch va derrotar el fins llavors campió, el francès Eddy Nait Slimani que ostentava el títol des de feia quatre anys. El combat va ser molt igualat fins als dos últims assalts.

Annas Ahmidouch té 23 anys i es dedica professionalment al kick boxing des dels 18. Va iniciar-se en aquest esport quan tenia 10 anys de la mà del seu germà i entrenador. Els primers anys, com que vivia a Sant Quintí de Mediona, s’entrenava en un gimnàs de Sant Pere de Riudebitlles, però el 2013 va traslladar-se a Vilafranca i va començar a entrenar al gimnàs Team Ahmidouch, regentat pel seu germà. En els últims sis anys Ahmidouch ha progressat meteòricament i ha assolit diferents campionats d’àmbit estatal i en diverses ocasions s’ha proclamat campió europeu del seu pes. Enguany s’havia enfrontat als nou millors jugadors del món fins a arribar a la final de Marsella on va derrotar el favorit.

Ara Annas Ahmidouch es proposa continuar entrenant per poder defensar el títol.