El vilafranquí Miquel Cartró tanca la seva trilogia de poemes eròtics

0
281

Dimarts de la setmana que ve, a 2/4 de 8 de la tarda, es presentarà a l’auditori del Vinseum de Vilafranca el tercer poemari eròtic del vilafranquí Miquel Cartró, titulat La pell sobre el setí (editorial Neopàtria). La presentació comptarà amb un espectacle dirigit per l’actor Toni Regueiro, en què hi actuaran el ballarí Marc Fernàndez, les ballarines Teresa Serrat i Maribel Martínez, hi haurà una declamació de l’actor Xavi Mañé, i Pepe Andrade captarà amb els seus pinzells la dimensió eròtica del llibre.

La pell sobre el setí ens acosta la mirada a les festes sexuals en grup o swingers. El llibre compta amb el pròleg de professora de literatura i crítica literària d’Anna Ruiz Mestres, i amb l’epíleg del psicòleg i terapeuta sexual i de parella Dani Borrell.

El poemari versa sobre la iniciació d’una parella en aquestes trobades. Els protagonistes fan un recorregut que comença en l’excitació de ser observats i desitjats, fins a participar activament en relacions múltiples on descobriran límits i plaers de nous jocs sexuals.

Amb La pell sobre el setí, Cartró tanca una trilogia de poesia eròtica que va començar amb Amb la marina als ulls (2015) i va seguir amb Festí (2017).

FER UN COMENTARI