El vilanoví Eric Montes guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya

0
811
PROMOTORA DELS ALIMENTS CATALANS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Aquesta setmana es celebrava a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar el concurs de Cuina Jove 2021, la final catalana per entrar a l’European Young Chef Award.

En aquesta competició, els quatre finalistes havien d’elaborar una versió d’algun plat de cuina tradicional catalana; i el plat guanyador ha estat pollastre de pota blava amb gamba de Vilanova, proposta presentada pel jove vilanoví Eric Montes.

L’alumne del centre educatiu Jesuïtes Sant Ignasi serà el representant de Catalunya a l’European Young Chef Award que es durà a terme a finals de mes a Braga, a Portugal. Al concurs es volia donar importància als productes de proximitat i en la sostenibilitat en referència a tot el procés d’elaboració, i aquests aspectes, juntament amb la tècnica i la presentació, eren avaluats per representants de PRODECA (Promotora dels Aliments Catalans), de l’Acadèmica Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN), d’IGCAT (International Institute of Gastronomy, Culture, Arts, and Tourism), i premsa especialitzada.

FER UN COMENTARI