El vilanoví Lluís Amarè és el primer finalista de Joc d’Amfitrions, el primer reality de proximitat que emet la Xarxa de Televisions Locals. El programa, que s’emet cada dissabte i diumenge a les deu del vespre, planteja descobrir Catalunya a través de dotze concursants que fan de prescriptors de les seves respectives ciutats i competeixen entre ells per convertir-se en el millor amfitrió del país.

Els concursants s’han dividit en dos grups, sis amfitrions de la Catalunya Sud (Vilanova, Badalona, Sant Esteve Sesrrovires, Terrassa, Tàrrega i Tortosa) i sis de la Catalunya Nord (Súria, Olot, Girona, Granollers, Ribes de Freser i Vic). I el primer finalista ha estat Lluís Amarè, que va deixar els seus convidats bocabadats amb un esclat de festa final espectacular amb tota la fanfàrria vilanovina. Abans, però, va introduir-les en el món de l’art i la gastronomia local, on no hi va faltar un plat típic com el xató, i els va explicar la història de la ciutat amb una passejada amb carruatge i amb vistes espectaculars des de dalt del campanar.

Aquest cap de setmana es començaran a emetre els programes corresponents a les sis localitats de la Catalunya Nord. El finalista sortint competirà amb Lluís Amarè per endur-se el títol de millor ambaixador de Catalunya. Serà el 5 de novembre a Reus, on tots dos hauran de cantar les excel·lències de la capital del Baix Camp.

FER UN COMENTARI