El Vinòleum començarà dissabte a la tarda i s’allargarà tot diumenge de la setmana que ve

0
748

El cap de setmana que ve, 19 i 20 d’octubre, Guardiola de Font-rubí celebrarà la tercera edició de la Fira Vinòleum i la Festa del Most; dos esdeveniments que tenen el vi, l’oli, la gastronomia i l’artesania com a eixos vertebradors al voltant dels quals s’articula una proposta musical i lúdica, amb activitats per a tota la família.

Enguany el Vinòleum arriba amb una novetat destacada, ja que començarà dissabte a la tarda i s’allargarà fins diumenge al vespre. En les dues edicions anteriors la mostra començava dissabte al matí i s’acabava diumenge al migdia.

La mostra començarà el dissabte a les 5 de la tarda amb la intervenció del meteoròleg Francesc Mauri. En acabar, obriran tots els estands de vins, caves, olis, artesania, gastronomia i començarà l’exhibició d’oficis. Durant aquesta mateixa tarda hi haurà un tast dirigit i també un maridatge de vins i caves del municipi amb formatges. Per als més petits hi haurà jocs gegants i tallers infantils, mentre que la música arribarà de la mà del grup Trifàsic i Versió.Cat.

L’endemà diumenge es faran els actes propis de la Festa del Most: l’esmorzar del veremador, la mostra de balls populars i la trepitjada de raïm. Els estands de la fira obriran de 2/4 d’11 del matí a 9 del vespre. Al llarg del dia hi haurà jocs, tallers infantils, tastos de vi,  taller de còctels, maridatge, etc. Tancaran aquesta tercera edició del Vinòleumn dos grups de música amb actuacions en directe: Kim&Noelia i Crom Acústics.

FER UN COMENTARI