El voluntariat d’assessorament empresarial SECOT obre seu a Vilafranca

0
286
Membres de la delegació territorial al Penedès a una reunió. // FOTO: SECOT

L’associació de voluntariat sènior d’assessorament empresarial Secot ha obert una seu a Vilafranca del Penedès, ubicada a les oficines de la Cambra de Comerç a la plaça de l’Estació núm. 2. L’oficina, que va iniciar el seu funcionament el passat mes d’octubre, s’afegeix a les seus ja existents a Granollers, Mataró, Sabadell i Vic.

L’objectiu principal de Secot, com expliquen els seus membres, és “potenciar el teixit empresarial del territori a partir del seu assessorament solidari a entitats, empreses i emprenedors”. Actualment l’agrupació compta amb més de 200 col·laboradors voluntaris amb experiència en el sector empresarial i formació acreditada, que ofereixen els seus serveis a tothom qui ho sol·liciti, sobretot a empreses i emprenedors amb recursos limitats o que tot just inicien la seva activitat empresarial.

Secot té un bagatge de 28 anys d’experiència en assessorament i ha acompanyat més de 1.400 empreses i emprenedors. Tota la informació de l’agrupació i la nova seu es pot consultar a la pàgina web secotbcn.cat.

FER UN COMENTARI