Els administradors canvien la recapta porta a porta per una crida a col·laborar amb la festa major de Vilafranca

0
319
Quintet administrador de la festa major de 2021 (foto: La Fatxenda)

El quintet administrador de la Festa Major impulsa una campanya dirigida als comerços de Vilafranca per animant-los a col·laborar en la Festa Major de 2021. Mitjançant un vídeo, sis comerciants de la vila animen altres botigues i empreses locals a participar en l’FM fent aportacions econòmiques.

Els administradors i administradores expliquen que per tal que cap empresa se senti obligada a col·laborar, després d’aquest darrer any de dificultats econòmiques, han substituït la tradicional recapta de patrocinis visitant-les tota a porta freda, per una crida pública a col·laborar. Les que ho han fet altres anys també rebran un correu electrònic demanant-los continuar fent-ho, i només en cas de resposta afirmativa visitaran personalment l’empresa o comerç per tal de tancar l’acord.

Amb deduccions fiscals

Les col·laboracions poden anar des d’un mínim de 249 euros d’agraïment fins a quantitats superiors als 5.000 euros dels mecenes; entremig, les empreses són considerades  amigues (250-599 euros), col·laboradores (600-1.499 euros) i patrocinadores (1.500-4.999 euros). Acceptaran, no obstant això, qualsevol quantitat, totes amb deducció fiscal d’entre el 35% i el 40%. Més informació al correu electrònic festamajordevilafranca@gmail.com.

Altres possibilitats de col·laboració econòmica són amb l’apadrinament d’un tro (per a petites aportacions de 5 euros), aportacions individuals de més de vint euros, la compra de marxandatge, del programa i l’estampa, etc.

FER UN COMENTARI