Aquest matí s’ha fet la presentació de l’aparcament per a monopatins i patinets per a l’espai jove La Nau que ha estat dissenyat pel professor Agustí Aspa i fabricat pels alumnes del PFI-PTT Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques dels cursos 2017-2108 i 2018-2019.

En l’acte hi han assistit els quaranta alumnes dels dos cursos del PFI-PTT Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques i del PFI-FIAP Auxiliar de pintura i professorat, ubicats a l’IES Alt Penedès, els tècnics municipals dels diferents serveis implicats i els  tinents d’alcalde Joan Manel Montfort i Ramon Zaballa, i el regidor de Joventut, Miquel Medialdea.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, ha explicat que el nou espai juvenil s’havia de dotar d’elements per a la mobilitat. “Calia posar algun element per aparcar els patinets i monopatins, ja que molts joves es desplacen amb aquests mitjans”, ha dit Medialdea. El regidor s’ha mostrat satisfet que hagin estat “joves els que hagin fabricat aquest aparcament que serà utilitzat també per joves usuaris del nou equipament juvenil”.

 

FER UN COMENTARI