Aquest dissabte la rambla Principal acollirà la Festa de l’Animal, que enguany arriba a la seva cinquena edició duplicant la participació tant d’empreses del sector com de protectores del territori. Al llarg de la jornada la rambla es convertirà en un aparador on empreses, organismes i associacions mostraran la seva tasca diària de protecció dels animals.

Estan previstes activitats divulgatives i demostracions amb gossos, a més de tallers de sensibilització i contra els abandonaments. De fet, una de les activitats que ha convertit la Festa de l’Animal en un referent és la passarel·la d’adopció. Les protectores hi mostraran alguns dels animals que busquen una família que els adopti. Enguany, a més, també s’oferirà la possibilitat que la ciutadania mostri els seus animals a la passarel·la “Mostra’ns el teu amic”.

Vessant solidària

En la seva cinquena edició la festa dedicarà un espai a solidaritzar-se amb la campanya de “Tots amb Jan”, que recull recursos econòmics per en Jan, un nen que té diabetis tipus 1 crònica i necessita l’ensinistrament d’un gos. Aquest gos l’ajuda a detectar desequilibris del nivell de sucre al cos per tal de prevenir situacions complicades. Concretament es vendran samarretes de la Festa de l’Animal i objectes de promoció per ajudar a la causa.

FER UN COMENTARI