Els Bordegassos comencen la celebració del seu 50è aniversari

0
345

Els Bordegassos de Vilanova preparen un 2022 ple d’actes i d’actuacions castelleres per celebrar els primers cinquanta anys d’història de la colla. El tret de sortida serà aquest dissabte a les 7 de la tarda a l’Auditori Eduard Toldrà, en un acte que presidiran el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcaldessa Olga Arnau.

Aquest esdeveniment servirà per fer un repàs dels 50 anys d’història de la colla castellera vilanovina a través d’imatges i parlaments, i serà un recordatori dels valors que han fet grans els Bordegassos. A través de diversos vídeos, es mostrarà el compromís cívic amb Vilanova i amb el país que mantenen els Bordegassos, a més de mostrar el programa-llibre que anuncia les activitats de tot l’any i fa memòria de les gestes castelleres i socials de la colla. La presentació del programa anirà a càrrec de l’editor Jordi Llorens.

En la mateixa gala també es presenta en societat el cartell commemoratiu de l’aniversari, obra d’Estrella Armero. Igualment, també es mostrarà l’escultura dels 50 anys, obra del vilanoví Ramon López. Aquesta és una peça d’edició limitada i la colla en regalarà la primera al president de la Generalitat.

FER UN COMENTARI