Els Bordegassos tanquen l’any amb tripleta de set

0
799

El Bordegassos de Vilanova van tancar diumenge la temporada 2018 amb tres castells de set. Ho van fer en una Dia de la Colla plàcid, sense reptes ni urgències d’última hora, després d’una any en què any descarregat fins a nou castells de vuit (sis 4 de 8 i tres 3 de 8), a més de set torres de 7 i d’haver portat a plaça un cop la torre de 8 amb folre, sense èxit. De caigudes, ben poques: cinc, d’un total de 220 castells intentats.

Enguany el Dia de la Colla s’incorporava oficialment com a acte de la Fira de Novembre. Era una exhibició castellera a la plaça de les Cols en què van apostar per fer participar dels troncs castellers que habitualment ocupen posicions de pinya. Hi van completar el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7, el vano de 5 i encara un pilar de 4 amb folre format per tota la canalla de la colla i el seu equip, en consonància amb el que fan cada any els Nens del Vendrell per Sant Zacaries.

Els Minyons de l’Arboç van descarregar a Vilanova un altre 3 de 7, a més del 4 de 6 en primera ronda, el 4 de 6 amb agulla en tercera i el pilar de 4. Enguany, els arbocencs han recuperat la clàssica de set.

3 de 7 dels Minyons (foto: Yoko).

I els Castellers de Terrassa van descarregar el 3 de 7, la torre de 7, el 4 de 7 i el pilar de 5.

FER UN COMENTARI