Els Bous estrenen 4 de 7 i fan la seva primera clàssica de set

0
709

La Colla Castellera de la Bisbal del Penedès ha segellat la seva millor temporada en descarregar, en la darrera actuació de 2018, el primer 4 de 7 de la seva història; un castell que ha estat capaç d’ajuntar a les altres tres millors construccions del seu palmarès i que tenen com a resultat la primera clàssica completa de set dels Bous.

 

L’actuació que els ha situat en el seu punt àlgid va ser dissabte a la tarda/vespre a la Diada de Tardor de Sant Pere de Ribes. Després de presentar-se amb dos pilars de 4, els de carbassa van obrir plaça amb el 4 de 7. Feia setmanes que feien bones proves d’aquest castell, que havien intentat per primer cop ara fa dues temporades. Aleshores no se’n van sortir, i han hagut d’esperar dos anys, amb un 2017 d’impàs, per què el treball d’assaig hagi donat fruits.

 

A l’alegria d’aquest primer 4 de 7 s’hi ha d’afegir el fet que per primera vegada els Bous plantessin dos castells de set en una mateixa diada atès que en segona ronda van bastir el 3 de 7, fins ara el seu sostre. Era el quart d’enguany i sisè del seu historial. La quinzena torre de 6 de l’any i el cinquè pilar de 5 van posar fi a l’actuació i a la temporada, assolint-hi així la seva primera clàssica de set. I sense cap llenya en tot l’any.

FER UN COMENTARI