Els Castellers de Mediona es reivindiquen com a colla de set

0
198

Els Castellers de Mediona van descarregar dissabte a la tarda en pròpia plaça el seu quart castell de set i primer després de la pandèmia. Els medionencs van completar un 4 de 7 que és un gran èxit per ser a una colla novella, per pertànyer a un municipi poc poblat i perquè tot just s’està sortint de la pandèmia. Els anteriors 4 de 7 els havien assolit just l’any abans de l’arribada de la covid, el 2019, a l’abril a Vilafranca, per la festa major de Sant Joan de Mediona al juliol i al novembre a Montblanc.

La diada del seu cinquè aniversari es recordarà, a més, com la diada en què els blaus de Mediona van fer la seva millor actuació en pròpia plaça, ja que al 4 de 7 bastit en segona ronda el van acompanyar una torre de 6 inicial i el 3 de 6 final, amb una única màcula a l’expedient: els dos intents desmuntats de 5 de 6 (castell ja assolit el 2019). La seva millor actuació és torre de 6, 4 de 7, 5 de 6 i pilar de 5, a Vilafranca.

També la Colla Castellera de la Bisbal va fer una bona actuació a Sant Joan de Mediona, ja que hi va portar la torre de 6, a més dels 3 de 6 i 4 de 6.

Les dues colles van acabar amb pilars de 4.

FER UN COMENTARI