Els Castellers de Vilafranca celebren la seva assemblea anual, aquest any telemàtica

0
545
Dissabte passat els Castellers de Vilafranca van celebrar la seva assemblea anual ordinària, en format telemàtic a causa de la pandèmia, amb la participació de més de 150 castellers i castelleres.

L’assemblea va arrencar amb l’informe del president, Carles Mata, i amb un homenatge als castellers i castelleres que van morir durant el 2020. Mata va fer un repàs de la gestió i les activitats que la colla va desenvolupar l’any passat i com es va anar adaptant a la crisi sanitària. També va indicar que la colla treballa per poder anar recuperant l’activitat presencial, tant castellera com no castellera, al llarg del 2021. A continuació, van presentar la memòria del 2020 i els projectes pel 2021 totes les vicepresidències de la colla, i l’equip tècnic va explicar la planificació per la tornada a l’activitat castellera tan bon punt la situació de la pandèmia ho permeti. També la co vicepresidenta de l’Àrea Salut, Sílvia Sabaté, va presentar el protocol Covid de la colla. Va tancar l’Assemblea el cap de colla, Sisco Benet, amb un discurs d’ànims i optimisme cap als castellers.

Un cop finalitzades les presentacions, els socis i sòcies de la colla van avalar tant la gestió i els comptes del 2020, com el pressupost pel 2021. En el cas de la memòria del 2020, es va aprovar amb 93 vots a favor i un en blanc, mentre que el pressupost del 2021 va tirar endavant amb 92 vots a favor, un en contra i un en blanc.

FER UN COMENTARI