Els Castellers de Vilafranca es congracien amb el 3 de 9 a l’Hospitalet

0
658
Tercer castell de nou de 2019 dels verds (foto: Pep Ribes).

Els Castellers de Vilafranca es van congraciar diumenge amb el 3 de 9 amb folre, una setmana després que tan sols en poguessin deixar en carregat a Sant Quintí. Els verds, una vegada més, han tingut una reacció valenta, de colla gran, malgrat que és evident que no es troben en el seu millor estat de forma. Diumenge, a l’Hospitalet de Llobregat, van tenir prou confiança per tornar a tirar el 3 de 9 amb folre i van poder-hi descarregar el segon de la temporada. Un castell de nou que va pujar amb la tensió necessària, amb un pom de dalt que va agafant rodatge i un folre molt estàtic.

El castell de nou va arribar en segona ronda i va ser l’únic castell de mèrit per a la colla de la camisa verda, ja que abans havien bastit el 4 de 8 i en tercera ronda hi van portar la torre de 7. Van acabar, això sí, i és un bon senyal, amb el pilar de 6, el segon completat aquest 2019 (més un de carregat).

Al seu costat, els Minyons de Terrassa van descarregar el 3 de 9 folrat, el 4 de 8 amb agulla, el 5 de 8 i el pilar de 7 amb folre, i la Jove de l’Hospitalet i els Castellers del Prat van bastir castells de sis.

FER UN COMENTARI