Els Castellers descarreguen a Mataró la segona torre de 9 de l’any

0
1515
Torre de 9 dels verds (foto: Castellers de Vilafranca).

Els Castellers de Vilafranca han descarregat aquest diumenge al migdia a la diada de les Santes de Mataró la seva segona torre de 9 amb folre i manilles d’aquesta temporada, després de la de quinze dies enrere al Pla de la Seu de Tarragona. Els verds han demostrat ofici, han plantat el segon gamma extra de 2018 amb total seguretat, i també els haurà anat bé bastir un altre folre i manilles per agafar rodatge de cara al primer gran repte amb majúscules que tenen dissabte que ve a Vilanova, el primer cara a cara amb el 3 de 10 amb folre i manilles.

Els penedesencs van sortir molt satisfets de la plaça Santa Anna de Mataró, amb tres castells de nou. Després del pilar de 4 d’entrada a plaça, van obrir plaça amb un 3 de 9 amb folre reduït, que ja surt de memòria. En segona ronda va ser el torn de la torre de 9, que és la 99a que descarrega la colla, i com a tercer castell finalment van aparcar l’intent de 5 de 9 amb folre, després d’un darrer assaig de divendres en què no es van acabar de fer les proves definitives. En tot cas, és una opció que el puguin tirar en tercera ronda a Vilanova, si el 3 de 10 previ es descarregués. En tercera ronda de Mataró van bastir un 4 de 9 amb folre que va ser el castell que més feina els va portar. Van acabar la diada amb un pilar de 7 amb folre, segon de l’any després del de Tarragona, i amb prestacions de veure’l aviat dalt les manilles.

Els Capgrossos de Mataró també van fer tripleta de 9, amb dos intents desmuntats de 5 de 9 amb folre entremig i pilar de 6 final, i els Minyons de Terrassa van completar el 9 de 8 i el 3 de 9 amb folre i van carregar la torre de 9 amb folre i manilles.

FER UN COMENTARI