Els comerciants de la rambla Samà de Vilanova comencen a recollir firmes per recuperar l’aparcament

0
420

El col·lectiu de comerciants de la rambla Samà i carrers perpendiculars, afectats per la desaparició de totes les places d’estacionament en zona blava sense cap alternativa nova, han començat la recollida de firmes per fer pressió per tal que l’Ajuntament de Vilanova torni la possibilitat d’aparcar al carrer, o bé doni alguna alternativa a la clientela, per tal que no se’n vagin a comprar a un altre lloc.

L’acció de recollida de signatures es va començar dijous passat, amb la participació de comerços i empreses a peu de carrer. També s’han repartit cartells informatius perquè la ciutadania conegui l’objectiu de l’acció, la qual es complementa amb una campanya d’adhesions en la plataforma change.org. (https://chng.it/ysfj4zyzsz).

A més s’ha realitzat l’entrada en el registre de la ciutat de dues sol·licituds administratives. Una per demanar una reunió urgent amb l’alcaldessa Olga Arnau abans del 8 d’Abril, per exposar-li la reivindicació, i una altra dirigida a la Regidoria de Mobilitat demanant tota la informació vinculada a aquest projecte de mobilitat, atès que consideren que la comunicació que s’ha fet ha estat insuficient.

FER UN COMENTARI