Els Diables Se M’n Refum presentaran La Bèstia per la festa major de Sant Sadurní

0
172

Els Diables Se m’n Refum aposten fort per una Festa Major i hi presentaran una nova figura de bestiar festiu, La Bèstia, que és obra de constructora vilafranquina Dolors Sans. Serà el dissabte 27 de novembre, a 3/4 de 8 del vespre a la plaça de l’Església, apadrinada per la Fil·loxera Gran.

Serà el preludi de luxe de la celebració de la festa major per part dels diables sadurninencs, que l’endemà diumenge oferiran un lluïment de foc al final de la cercavila de vigília, des del carrer Raval fins a la plaça de l’Ajuntament, i que el dia central de la festa, el dilluns 29, encendran la tronada del migdia, oferiran el correfoc dels Joves Diables Se m’n Refum des de la plaça de l’Església per acabar davant l’Ajuntament i llegiran els versots satírics.

D’altra banda, una única candidatura s’ha presentat a la renovació de la junta, que serà parcial, i que s’aprovarà en l’assemblea del 13 de desembre. La integren 12 diables, encapçalats per Isaac Pedrola (president), Rut Ribas (vicepresidenta), Aïna Rosal (secretària) i Pilar Forns (tresorera).

FER UN COMENTARI