Els equips femení i masculí del TriCalafell guanyen l’Aquatló Jove de Cunit

0
140

L’escola de triatló TriCalafell va posar la cirereta al pastís i tanca la temporada competitiva de l’estiu amb quatre podis en categoria juvenil i infantil i quedant classificats com a primer equip tant masculí com femení de l’Aquatló Jove de Cunit celebrat diumenge.

La prova, integrada en el circuit de proves de la Federació Catalana de Triatló, va reunir més de 300 esportistes de les categories sèniors i jove de tot Catalunya. Els participants joves van haver de completar un circuit de 300 metres de natació i 2 km a peu per un passeig marítim amb molt de públic.

Per al TriCalafell, en destaquen la victòria en juvenils d’Éric Pérez, la segona posició de la Berta Romero en infantils i la segona i tercera posicions de Marc Pérez i Áxel Acosta, respectivament, en categoria infantil. També van quedar entre els deu primers i, per tant, contribuint a donar el primer lloc a l’entitat calafellenca, Fromsis López i Alba Fosch (5a i 6a cadets, respectivament), Luisa Weider i Arlet Monge (5a i 7a infantils), Iker Aleo (6è infantil) i Pau Fosch (7è cadet).