Els Falcons de Vilanova tanquen temporada amb el Dia de la Colla

0
130
Dos avets dels vilanovins (foto: Falcons de Vilanova).

El relaxament de les restriccions per la covid-19 de les darreres setmanes van permetre als Falcons de Vilanova tancar la temporada amb una exhibició de les seves millors figures, dissabte a la tarda a la plaça de les Neus. Els de Vilanova van completar un total de deu figures: tres ventalls, una pira de 9 i dues pires de 4, dos avets de 6, dues quadriplanxes, un capdil de 7×8, tres pous escapçats, una tripira de 7, els vols (amb dos de 4, dos de 3 i un de 2), un focking de 7 puntes i la figura final formada per quatre pilars i cinc agulles. Els grallers Toc de Bacus van ser els encarregats d’acompanyar l’actuació.

Els van acompanyar els Falcons de Llorenç, que va aixecar deu figures de conjunts de 2, set figures de conjunts de 3, les piràmides, el 3-2-1 que s’obre i pilars de 3, i va tancar el Dia de la Colla amb el dobles clatells i munyeques i l’escala. Van actuar acompanyats pels Tabals i grallers de Capellades.

El Dia de la Colla es va acabar amb una figura conjunta formada per una pira de 7 per part de l’agrupació local i una tripira de 7 dels convidats. Ara, els vilanovins encaren la propera temporada, que celebrarà mig segle de pires i escales.

FER UN COMENTARI