Els infants vilafranquins reben un conte nadalenc per agrair el seu paper durant la pandèmia

0
646
El conte "Carta als Reis". // AJUNTAMENT DE VILAFRANCA

L’Ajuntament de Vilafranca ha fet arribar avui un conte a 4.200 infants de la vila emmarcat en les festes nadalenques, Carta als Reis Mags. Amb aquest projecte, escrit per Roser Rojas i Agustí Roig i il·lustrat per Nenén, l’Ajuntament pretén agrair als infants la seva adaptació als constants canvis que han derivat de la pandèmia per coronavirus i les seves limitacions i mesures.

El conte, que s’ha repartit a les escoles del municipi, és una continuació del conte virtual Una primavera diferent que ja es va publicar per Sant Jord en ple confinament. L’objectiu d’aquests dos contes és posar en valor el comportament dels més petits en moments convulsos i incerts; i en aquesta segona història, que pren la forma d’una carta als Reis d’Orient, vol recollir l’experiència de la pandèmia des del punt de vista dels infants.

El conte inclou il·lustracions que es poden pintar i també conté una carta en blanc que els infants poden omplir i dur a les bústies que el patge reial Raimon portarà als barris, a la fàbrica de joguines o a l’espai Insòmnia. A més, també es podran entregar als carrers del centre a l’estel fugaç Gemínid.

FER UN COMENTARI