Els Jardins de Codorníu reben la visita de l’alcalde de Sant Sadurní

0
957

El passat divendres el nou espai gastronòmic dels Jardins de Codorníu, ubicats a la finca del celler centenari sadurninenc, va rebre la visita de l’alcalde del municipi, Josep Maria Ribas i Ferrer, i de la portaveu i regidora del govern, Meritxell Borràs; el regidor del govern i tinent d’alcalde, Pere Vernet; i la regidora i tinent d’alcalde, Marta Castellví.

Els jardins, que es van inaugurar el dimecres 1 de juliol, obren les seves portes cada matí de dilluns a diumenge i també al vespre i a la nit dels dijous, divendres i dissabtes; i s’hi poden degustar copes de cava i tapes elaborades per Cal Blay. En la seva visita, l’alcalde va destacar “l’aposta del celler Codorníu per l’enoturisme i pel recolzament a les empreses locals, que cal reforçar en els temps actuals”.

5 segles d’història

L’empresa Raventós Codorníu és l’elaboradora de vins i caves més antiga del país: per això es considera un símbol de continuïtat, innovació i fidelitat als seus orígens, que es remunten al 1551.

Amb quinze cellers repartits per Catalunya, Espanya, Argentina i Califòrnia; així com 3.000 hectàrees de vinya en propietat, Raventós Codorníu és un dels principals líders mundials en viticultura i saber enològic.

FER UN COMENTARI