Els mestres del Vendrell portaran mascareta transparent a classe

0
711
Les mascaretes transparents milloraran la comunicació amb l’alumnat. // ACN

A partir de la setmana que ve, educadors, mestres i professors dels centres educatius del Vendrell començaran a utilitzar mascaretes transparents per millorar la comunicació amb l’alumnat. L’Ajuntament aquesta setmana n’ha començat a distribuir 450 a tots els docents de les llars d’infants, les escoles i els instituts del municipi. “És primordial la comunicació entre els docents i els alumnes”, destacava la regidora d’Educació, Sílvia Vaquero, que assegurava que les noves mascaretes permetran “treballar per la igualtat d’oportunitats”, ja que confien que resoldran les dificultats de comprensió que tenen alguns estudiants, especialment els que tenen dificultats auditives, d’ençà que les classes s’imparteixen amb mascaretes.

Les mascaretes transparents s’estan distribuint aquests dies i la previsió és que durant el mes d’octubre ja estiguin esteses a totes les aules del municipi.

Fabricades amb plàstic rígid, incorporen uns filtres inferiors per garantir la respiració alhora que s’impedeix la circulació de partícules. “Suposaran seguretat per als docents i facilitat per als alumnes per poder aprendre millor”, explicava el primer tinent d’alcalde, Christian Soriano, durant la presentació dels nous elements de protecció. Al seu torn, la regidora d’Educació, Sílvia Vaquero, defensava que les mascaretes transparents facilitaran que es pugui “treballar per a una inclusió educativa i per la igualtat d’oportunitats”.

FER UN COMENTARI