El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar dilluns modificar les bases per atorgar subvencions per participar en la rua de Carnaval del municipi amb l’objectiu de fomentar la igualtat home-dona.

D’aquesta manera, es va acordar que les carrosses inscrites que difonguin exclusivament música lliure de sexisme i respecte envers les dones rebran una subvenció de 150 euros i 90 euros les comparses.  Aquesta subvenció serà superior a la que rebran la resta de carrosses (50 euros) i comparses (30 euros) que no compleixin aquest requisit. A més, es crearà una comissió de seguiment que avaluarà les lletres de les cançons que s’inclouen en el llistat que haurà de presentar cada participant. Durant la rua, diversos voluntaris comprovaran que les músiques utilitzades s’ajusten als requisits de lliure sexisme i respecte envers les dones.

La modificació es va aprovar amb els vots a favor del PSC, l’abstenció de PA-CUP, mentre que Junts x Cat i ERC hi van votar en contra.

1 COMENTARI

  1. En la notícia no es recull be les votacions, doncs tan els grups d’ERC i JXCAT varem votar en contra perque no estem d’acord a què es subvencioni a carrosses que no respectin la dignitat de la dona, encara que sigui amb un import menor. Des de l’administracio no podem mercantilitzar amb aquest tema, i em de ser ferms que per carnaval no tot si val. Per aixo no estem d’acord la proposta de bases de l’equip de govern. Agraïriem que els mitjans ens donessin veu i contraresteu les informacions que us hi arriben per a ser clars i objectius.

FER UN COMENTARI