Segons informa l’ACN, els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 54 anys, de la Bisbal del Penedès per simular que li havien robat el camió. El detingut va denunciar el 19 d’octubre que li havien sostret el vehicle i els objectes personals que hi guardava a l’interior, una cartera amb documentació personal, 300 euros en efectiu, un maletí i una jaqueta de pell. El camió, en canvi, estava estacionat al camí Reial del Vendrell i els agents van comprovar que havia circulat per l’AP-7, a la Roca del Vallès (Vallès Oriental), i que s’havia usat el sistema de pagament telemàtic del vehicle, hores més tard de presentar la denúncia. Els Mossos també van constatar que el ‘teletac’ s’havia fet servir a l’autopista diverses vegades, des del camió i des del cotxe particular del denunciant del robatori.
En la investigació del robatori, els Mossos d’Esquadra van comprovar que la suposada víctima ja havia denunciat en dos ocasions la sostracció de dos vehicles de la seva propietat. En aquests dos casos, la mateixa víctima havia recuperat els vehicles passat un temps. De fet, divendres passat, l’home es va presentar a la comissaria per explicar que havia recuperat el camió i que volia retirar la darrera denúncia.

La policia considera demostrat que l’home havia simulat el robatori dels vehicles per estafar les asseguradores i el van detenir dilluns passats com a presumpte autor dels delictes de simulació de delicte i estafa. El detingut va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vendrell i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

FER UN COMENTARI