Els Nens arrenquen temporada i crearan enguany la Diada Pau Casals

0
536

Els Nens del Vendrell van presentar divendres passat el calendari de la temporada 2020, en la qual volen aprofitar el fet que el Vendrell és capital de la Cultura Catalana per un any per obrir, encara més, la colla a tot el municipi i  comarca, i fer-la créixer en nombre d’efectius. Ho faran amb la campanya “Suma’t”, que ja ha començat, en la qual posen l’accent en què els Nens poden ser un vehicle de cohesió social a la vila. A més, faran diferents assajos especials, com el “Porta un antic”, per tal de recuperar antigues camises, o el “Porta un amic”.

La primera actuació de la colla serà la Diada d’Inici de temporada, el 5 d’abril, però abans els Nens han estat convidats per la Conlloga Muixeranga de Castelló a les festes de la Magdalena, el cap de setmana del 21 al 22 de març. La gran novetat d’aquest 2020 serà, no obstant, la creació de la Diada de Pau Casals, dedicada al reconegut violoncel·lista vendrellenc, que va tenir un fort lligam amb la colla, sobretot durant el seu exili a Prada de Conflent. Serà el diumenge 10 de maig i durant tota la setmana anterior es duran a terme actes sobre el músic. Finalment, en el primer tram de temporada destaca la diada del seu aniversari, el 94è, que enguany serà el diumenge 7 de juny.

Una altra novetat a destacar és la creació de l’Escola de Castells, que sorgeix amb l’objectiu que els castellers i castelleres de la colla puguin aprendre i perfeccionar diferents posicions, tant de pinya, com de folre i de tronc.

FER UN COMENTARI